Rareş Bogdan: "În România nu mai poţi spune nimic despre partidul de guvernamânt sau liderii săi"

Rareş Bogdan: "În România nu mai poţi spune nimic despre partidul de guvernamânt sau liderii săi"

M-au amendat din nou, complet nejustificat. Amenda de 15.000 a fost votată de șase dintre cei opt membri prezenți.RUSINE!

Este vorba despre Orsolya Borsoy(UDMR)Viorel Vasile Buda(ALDE),Monica Gubernat(PSD, Gabriel Tufeanu(PSD)Radu Herjeu(PSD) și Răsvan Popescu(PSD). Din pacate, CNA si CNCD au devenit instrumente de lupta in mana PSD/Alde/Udmr.

In seara Rezolutiei mizerabile de la Herculane privind “Statul Paralel” am spus in deschiderea emisiunii urmatoarele:

„Am asistat parca la halucinații colective în după-amiaza asta. Nu cred că a fost abuz de droguri sau ciuperci halucinogene, cred că nu consumă, totuși, droguri! Dar, cu siguranță, halucinațiile colective au fost generate de ticăloșie care a fost combinată cu impotență guvernamentală. Puteți alege una dintre ele, care vreți, toate se potrivesc.”

“În loc să nu riște viitorul partidului pentru următorii douăzeci de ani, PSD a strâns rândurile în jurul unui lider penal. Își asumă un mesaj pe care îl cred doar nerozii, doar proștii absoluți, doar… sau ticăloșii sau unii cu educație extrem de precară.”

“Mai există unul sănătos la cap acolo? Domne, rezoluția rămâne o pată neagră… domne, este un act de demență! Deci, această rezoluție este un act complet de… nu poate… aia nu poate să o elibereze decât niște bolnavi psihici. Daci citiți… nu exagerez deloc, vă rog frumos, deci nu exagerez deloc! Citiți-o! Va rog sa o cititi pentru a va cruci!”

Ii multumesc foarte mult colegei mele Nicoleta Cone (RealitateaTv) care a fost extraordinara in fata slugilor Psd/Alde/Udmr:

„Cu toții știm că Rareș Bogdan face un jurnalism de opinie, cu toții știm că a fost un editorial ceea ce a ținut el. Este cumva o diferență de stil întreRareș Bogdan și alți jurnaliști care au spus cam același lucru. Se spune că domnul Rareș Bogdan iubește mai mult hiperbolizarea, în timp ce alții iubesc mai mult metafora. (...) Până la urmă același lucru (ca CTP - n.r.) a făcut și Rareș Bogdan: și-a spus punctul de vedere. Nu înțeleg de ce faptul că Rareș Bogda, care își pune întrebarea dacă sunt drogați și dacă sunt pe pastile - deci la modul dubitativ - , ar fi mai grav decât a spune că oamenii prezenți la acel congres au vid în cap (din afirmațiile lui CTP de la Digi24 - .r.)?”, a mai spus Nicoleta Cone (RealitateaTv)

Radu Herjeu (PSD), membru CNA:

„Una dintre diferențe e că Cristian Tudor Popescu nu apare în fiecare seară să țină un editorial, slavă domnului. A doua este că CTP a început să facă recidive pentru Digi24 de curând, domnul Rareș Bogdan are o veche istorie în sensul ăsta. În al treilea rând, una e să ai două, trei replici și alta este să o ții langa 10 minute și să spui că oamenii sunt duși cu capul.”

Monica Gubernat (PSD), membru CNA:

Problema mea o reprezintă și liberatatea asta a limbajului, dar nu asta e problema principală, cât acuzații care se aduc fără să întrebați și partea cealaltă. A fost, ca să folosesc o replică celebră, un festival al acuzațiilor la adresa anumitor persoane fără să le cereți punctele de vedere. Nici măcar DNA-ului, care a fost acuzat că îl protejează pe Liviu Dragnea. (...) Se aduc acuzații și referitor la TelDrum. Ați cerut și părerea celor implicați? (...) Despre protocoale a avut un asemenea speech domnul Rareș Bogdan?”

Dorina Rusu (Presidentie) membru CNA:

„Legat de acuzațiile din emisiunea legată de Tel Drum. Chiar și eu, deși nu am nicio legătură cu acest subiect, cunosc persoane care mi-au povestit despre afacerile legate de TelDrum. Eu cred că în Teleorman și sugarii știu că Tel Drum are legături cu Liviu Dragnea, numai cine nu vrea nu știe.

Pe de altă parte, o să mă refer la a doua emisiune (cea despre congresul de la Herculane - n.r.): cred că atunci când ești partidul de la guvernare și ai o asemenea putere, cum estre acum PSD, cred că ar trebui să-ți asumi și tipul acesta de reacții din partea unor jurnaliști, cum este Cristian Tudor Popescu sau Rareș Bogdan. Întâlnim acest limbaj și la Mihai Gâdea și la Mircea Badea și la România TV, doar că nu fac referire la PSD, ci la alții. Cred că dacă ești partidul de la putere și faci ce face PSD-ul, trebuie să te aștepți și la astfel de reacții.”

Ii multumesc de asemenea domnisoarei Iulia Bunea de la paginademedia.ro pentru redarea exacta a desfasurarii “ostilitatilor” in sedinta de ieri de executie a mea.

Etichete
Comenteaza