Rareş Bogdan: România va ajunge pe marginea prăpastiei

Rareş Bogdan: România va ajunge pe marginea prăpastiei
Rareş Bogdan a comentat măsura trecerii contribuţiilor de la angajator la angajat. Realizatorul REALITATEA TV a criticat actuala guvernare, despre care spune că este "incoerentă şi neclară".

"Social-democraţii trăiesc într-o zodie neagră şi dovedesc nepriceperea totală", a spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a criticat actuala guvernare, despre care a spus că sfidează pe toată lumea. Acesta nu înţelege măsura trecerii contribuţiilor de la angajator la angajat.

"Care este motivaţia mutării contribuţiilor de la angajator la angajat. Nimeni în Europa nu face asta", a declarat realizatorul REALITATEA TV, care şi-a arătat dezamăgirea făţă de guvernanţi, despre care spune că sunt fie ticăloşi, fie indiferenţi.

"Când speciliştii îţi spun că greşeşti înseamnă că eşti nebun, ticălos sau inconştient", a comentat Rareş Bogdan. "Vor duce România pe drumul Venezuelei. În loc să iasă să recunoască că au făcut calcule greşite", a mai spus Rareş Bogdan.

Acesta a calificat gândirea actualei guvernări ca fiind una de tip stalinist. "Vii şi obligi patronii să crească brutul. Patronii nu pot fi obligaţi să crească brutul", a completat jurnalistul, care a explicat că este vorba de un caz unic în istoria postdecembristă a României. "Este un caz unic în istoria ultimilor 28 de ani când asociaţia investitorilor români e de aceeaşi parte cu asociaţia investitorilor străini", a spus jurnalistul.

"Au reuşit să enerveze Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici. Aceşti oameni - dacă rămân la Guvernare - România va ajunge pe marginea prăpastiei. Vor încerca să guverneze sfidându-i pe toţi cei care le spun că greşesc", a mai spus Rareş Bogdan.

 

Comenteaza