ZIUA DE CLUJ nu moare!

ZIUA DE CLUJ nu moare!
Chiar dacă mulţi cârcotaşi sau bandiţi s-ar bucura, chiar dacă unii cred că a dispărut esenţa ZIUA DE CLUJ, acest brand nu moare şi nici ziarul tipărit.

Începând de miercuri găsiţi din nou la tarabe, în poştă, la hoteluri acelaşi ziar serios în care puteţi găsi cele mai importante informaţii despre viaţa administrativă, economică, politică şi socială din Cluj-Napoca. Cititorii care au abonamente trebuie să ştie că ZIUA DE CLUJ a luat doar o scurtă pauză de reorganizare şi de înnoire tot pentru ei, cei care au venit la redacţie să ne întrebe ce se întâmplă.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre colegii de breaslă, din care 80% au trecut prin această redacţie. Unul nu a dat un telefon de îngrijorarea că dispare un brand. Au dat în schimb telefoane pe la surse să extragă informaţii: „S-a închis ZIUA DE CLUJ? Când se închide?”.

Fraţilor, staţi liniştiţi! Oricâţi ar pleca de aici (şi eu am făcut-o de două ori şi nici acum nu sunt full-time la ziar, dar, ca la fotbal, echipa de suflet nu se uită) acest brand nu dispare!

Nu unii care au plecat de aici au creat brandul, ci brandul i-a creat pe ei, iar astăzi se promovează cu mândrie ca foşti jurnalişti ai ZIUA DE CLUJ. Cu alţi jurnalişti plini de entuziasm, ziarul merge mai departe, spre venerabila vârstă de 10 ani. La fel de bun, dar mai modern.

Comenteaza