A început seria vacanțelor pentru schi! Când este programat Clujul

A început seria vacanțelor pentru schi! Când este programat Clujul

Elevii din România vor avea parte, luna aceasta de o săptămână liberă, așa-numita "vacantă de schi", care însă este una "mobilă", în sensul că intervalul în care se acordă este decis la nivelul fiecărui inspectorat școlar.

Februarie este luna vacanțelor pentru schi. Săptămâna în care copiii nu vor face cursuri este decisă de fiecare inspectorat școlarurmând să înceapă în data de 9, 16 sau 23 februarie, potrivit structurii anului școlar 2023-2024.

Astăzi, 10 februarie, au intrat în vacanță elevii și copiii de grădiniță din județele Bistrița-Năsăud și Satu Mare. După o săptămână, aceștia se întorc luni, 19 februarie.

În acest timp, ceilalți elevi din țară și din Municipiul București continuă cu ultima sau cu ultimele două săptămâni din modulul 3 de cursuri, urmând ca 25 de județe plus Bucureștiul să intre în vacanța de schi pe 17 februarie și alte 14 județe să înceapă vacanța de schi pe 24 februarie.

Pentru elevii din județul Cluj, vacanța de schi începe în 17 februarie, iar în 26 februarie copiii revin în bănci pentru modulul 3 de cursuri, care se va încheia pe 26 aprilie, înaintea vacanței de primăvară (27 aprilie – 7 mai).

În același interval, 17 - 25 februarie, vor fi în vacanță și copiii din municipiul București și din județele Argeș, Bihor, Brăila, Buzău, Botoșani, Călărași, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Vaslui, Vrancea și Teleorman.

Comenteaza