Admitere de toamnă: 73 de locuri pentru artişti

Admitere de toamnă: 73 de locuri pentru artişti
Pasionaţii de artă mai au o şansă să studieze domeniul preferat. UAD scoate la concurs 73 de locuri pentru admiterea din septembrie, cele mai multe fiind disponibile la specializarea de design textil.

Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca scoate la concurs numai 4 locuri bugetate, respectiv 69 de locuri la taxă. Înscrierea candidaţilor la concursul de admitere se face în 7 - 11 septembrie 2015, iar între 14 septembrie şi 21 septembrie 2015 se vor desfăşura probele practice. Candidaţii de la pictură, alături de cei de la ceramică - sticlă - metal şi de cei de la design textil vor da o probă la culoare, cei de la sculptură vor susţine o probă la modelaj, cei de la grafică sau design vor fi testaţi desen, iar cei de la specializarea de fotografie şi videoprocesare computerizată la fotografie.

Facultatea de Arte Plastice
La secţia de pictură este disponibil un singur loc, în regim cu taxă, la fel ca şi la specializarea de grafică. La sculptură sunt scoase la concurs 5 locuri, în timp ce la specializarea de fotografie - videoprocesarea computerizată a imaginii sunt disponibile 14 locuri. Secţia de conservare şi restaurare nu scoate niciun loc la concurs în admiterea din septembrie.

Facultatea de Arte Decorative şi Design
La Arte textile-design textil sunt scoase la concurs 33 de locuri în regim cu taxă, la Ceramică - Sticlă - Metal este disponibil un singur loc la taxă, la fel ca la Design. La specializarea Istoria și teoria artei sunt disponibile 4 locuri bugetate, respectiv 13 locuri cu taxă. În schimb, la specializarea de modă - design vestimentar nu va fi disponibil niciun loc.

 

Comenteaza