Admitere liceu 2018. Clujul are 4 specializări în TOP 50 naţional

Admitere liceu 2018.  Clujul  are 4 specializări în TOP 50 naţional

Absolvenţii clasei a VIII-a au fost repartizaţi la liceu, în funcție de una dintre opţiunile exprimate. În Top 50 specializări din țară se numără şi patru din Cluj.

Liceul Teoretic "Nicoale Bălcescu" - ultima medie 9.64  (Matematică-Informatică) - locul 19 naţional

Liceul "Teoretic Avram Iancu" - ultima medie 9.59  (Matematică-Informatică) - locul 25 naţional

Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" - ultima medie 9.49 (Ştiinţe ale Naturii) - locul 44 naţional

Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" - ultima medie 9.45 (Matematică-Informatică) - locul 50 naţional

TOPUL specializărilor AICI!

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 10 - 13 iulie candidații vor depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși. În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar și situațiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaților care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizați computerizat.

Acte necesare pentru înscrierea la liceu: cererea de înscriere; cartea de identitate (daca este cazul) certificatul de naştere, în copie legalizată adeverinţa cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale) fişa medicală.

 

Comenteaza