Au început probele fizice pentru admiterea la Școala de Poliție din Cluj. Câți candidați se "bat" pe un loc

Au început probele fizice pentru admiterea la Școala de Poliție din Cluj. Câți candidați se "bat" pe un loc

S-a dat startul probelor de evaluare a performanței fizice din cadrul concursului de admitere, sesiunea martie - aprilie 2022, la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca.

În 31 martie 2022 debutează proba de evaluare a performanței fizice din cadrul concursului de admitere sesiunea martie - aprilie 2022, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Pentru cele 300 de locuri scoase la concurs se vor lupta 680 de candidați, respectiv peste 2,3 candidați pe un loc. Dintre aceștia, 398 sunt băieți și 282 sunt fete.

Locația pentru proba fizică este Sala de sport școlară din Chinteni. Perioada de derulare a probei este 31 martie - 6 aprilie. Programarea pe detașamente, zile și ore poate fi consultată pe site-ul școlii.

Anul acesta, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca este Centru Zonal de selecție pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice pentru candidații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu înscriși pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (poliție, jandarmerie și poliție de frontieră).

Concursul de admitere va continua cu proba scrisă de evaluare a cunoștințelor, care va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, fiind organizată de unitățile de selecție (inspectoratele de poliție județene).

Examinarea medicală se va realiza pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor, în perioada 18 aprilie - 20 mai 2022. Până în 27 mai 2022 se vor afișa rezultatele finale ale concursului de admitere.

Comenteaza