Candidatul și locul la concursul pentru posturile de directori de școli din Cluj. Ce subiecte au primit profesorii

Candidatul și locul la concursul pentru posturile de directori de școli din Cluj. Ce subiecte au primit profesorii

Vineri a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj.

Aproape că nu există concurență pentru ocuparea celor 293 de funcții vacante de director și director adjunct în județul Cluj. Pe cele 214 posturi de director și 79 de director adjunct candidează o persoană și un pic...

S-au înscris 315 cadre didactice, iar dintre acestea 313 cadre didactice au fost validate pentru a participa la probele din cadrul concursului.

Astăzi, la proba scrisă, s-au prezentat 301 candidați, 7 candidați au absentat de la această probă, iar 1 candidat s-a retras.

Potrivit IȘJ Cluj, nu au fost înregistrate situații de fraudă/ tentativă de fraudă care să determine eliminarea ncandidaților de la susținerea acestei probe. 

Având în vedere identificarea unor situații de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaților, alte 4 cadre didactice înscrise și validate pentru a participa la probele din cadrul concursului vor susține proba scrisă în sesiunea specială, joi, 28 octombrie 2021.

În județul Cluj, procentul de promovare pentru candidații care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct este de 93,02%. Aceștia vor susține proba de interviu în perioada 15 noiembrie - 8 decembrie 2021. 

Pentru proba scrisă a concursului, profesorii candidați la funcția de director de școală au avut la dispoziție două ore. Testul a avut 50 de itemi și a fost standardizat. Candidații au primit răspunsul pe loc, după predarea foilor de concurs. Ministerul Educației a publicat subiectele pentru concursul de directori de școli (pot fi văzute AICI), precum și șablonul cu răspunsurile.

 

Comenteaza