Câţi elevi şi profesori din Cluj sunt infectaţi cu COVID

Câţi elevi şi profesori din Cluj sunt infectaţi cu COVID

Iată situația la zi a infectărilor cu noul coronavirus în rândul elevilor și a cadrelor didactice din județul Cluj:

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În prezent sunt confirmați pozitiv în total 270 elevi și profesori din județ. Este vorba de 166 de elevi din 82 de școli și de 104 cadre didactice din 83 de unități de învățământ.

Ieri, la nivelul județului Cluj, 305 unități de învățământ (dintr-un total de 423) funcționau în scenariul roșu, adică cu predare exclusiv online. 

Astfel, conform Inspectoratului Școlar Județean, joi, la nivelul judeţului, situația a fost următoarea:

  • în 305 unități de învățământ cursurile s-au ținut online, după scenariul 3 (roşu),
  • 12 unități de învățământ au funcționat în scenariul 2 (galben), adică hibrid, care presupune participarea zilnică față în față a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a,
  • în 106 de unități de învățământ preuniversitar din județ s-a aplicat scenariul 1 (verde), adică participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.


Consiliile de administrație de la nivelul fiecărei unități de învățământ preuniversitar adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, în funcție de analiza situației epidemiologice efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Cluj, de infrastructura și de resursele existente în fiecare unitate de învățământ.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza