Cea mai mică medie cu care s-a intrat la un liceu din Cluj

Cea mai mică medie cu care s-a intrat la un liceu din Cluj
Cea mai mică medie de intrare la un liceu din judeţul Cluj, după repartizarea computerizată, a fost 3,77.

Cea mai mică medie de intrare la un liceu din judeţul Cluj după repartizarea computerizată a fost de 3,77, înregistrată la specializarea Protecţia mediului de la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Cluj-Napoca, unde s-au ocupat 26 de locuri din cele 28 existente.

Potrivit ierarhiei comunicate, miercuri, de Ministerul Educaţiei, cu specializările ordonate după medie, la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Cluj-Napoca s-a intrat cu 3,77, la specializarea Protecţia mediului. De asemenea, la Liceul Teoretic cu predare în limba maghiară Gherla, ultima notă a fost 3,83 la specializarea Filologie, iar la Liceul Tehnologic "Vlădeasa" Huedin, unde la specializarea Economic, ultima medie a fost 3,93.

La "Anghel Saligny" s-au ocupat doar 26 din cele 28 de locuri existente, două rămânând neocupate în urma repartizării computerizate.

La polul opus, cea mai mare ultima medie de intrare a fost înregistrată la Liceul Teoretic "Avram Iancu" Cluj-Napoca, la specializarea Matematică - informatică, aceasta fiind de 9,69, unitatea şcolară ocupând primul loc în topul liceelor unde s-a intrat cu cele mai mari note din judeţul Cluj. Pe locul doi s-a clasat Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Cluj-Napoca, unde la specializarea Ştiinţe ale naturii ultima notă a fost 9,67, şi specializarea Matematică-informatică de la acelaşi liceu, ultima notă fiind 9,56.

 

Comenteaza