Concurență în creștere la Babeș-Bolyai. Peste 4.000 de candidați pentru programele de master

Concurență în creștere la Babeș-Bolyai. Peste 4.000 de candidați pentru programele de master
| Foto: Arhiva

Numărul candidaților care şi-au depus dosarele de înscriere pentru programele de master oferite de Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca în sesiunea de admitere din iulie 2018 este cu peste 500 mai mare decât cel înregistrat anul trecut.

4.200 de candidați şi-au depus dosarele de înscriere pentru programele de master oferite de UBB în sesiunea de admitere organizată în iulie 2018, numărul candidaților fiind cu peste 500 mai mare decât cel înregistrat la finalul perioadei de înscriere din anul 2017.

Cele mai căutate specializări de master sunt cele ale Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, unde au fost depuse aproape 1.000 de dosare, urmate de cele ale Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei – 600, ale Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – 389 de dosare, respectiv ale Facultății de Matematică și Informatică, unde au fost depuse 344 de dosare.

UBB pune la dispoziția absolvenţilor de facultate care vor să-și continue studiile 3.282 de locuri bugetate la nivel master, candidații având posibilitatea de a alege între cele 222 de programe de master (învățământ cu frecvență sau frecvență redusă). Perioada de admitere este cuprinsă între 11 și 29 iulie, calendarul admiterii, taxele şi toate informaţiile necesare candidaţilor fiind disponibile la adresa http://admitere.ubbcluj.ro.

Comenteaza