Consulul onorific al Olandei caută soluţii pentru creşterea economică a Clujului

Consulul onorific al Olandei caută soluţii pentru creşterea economică a Clujului
Consulul onorific al Regatului Olandei, Wouter Reijers, va prezenta joi, la Cluj, rezultatele ultimelor studii efectuate asupra economiei oraşului.

Totul va avea loc în cadrul seminarului „Emerging Cluj: latest strategic opportunities" (Clujul în curs de dezvoltare: ultimele oportunităţi strategice), care va strânge la un loc reprezentanţi ai lumii academice şi speakeri din mediul de afaceri local şi internaţional. Împreună cu manageri de top, ei vor fi dezbate şi analiza factorii de creștere economică şi poziționare dinamică a regiunii Cluj.

Evenimentul va marca şi lansarea revistei de business "Emerging Cluj", în care sunt expuse rezultatele cercetărilor unor profesori universitari și studenți din cinci țări, care au intervievat reprezentanți ai mediului de business local.

Pe lângă consulul onorific a Olandei, la seminar va participa şi Ioan Alin Nistor, decanul Facultăţii de Business a Universităţii Babeş-Bolyai (UBB).

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Universitatea de Ştiinte Aplicate din Amsterdam, va avea loc de la ora 13:30 în Aula Facultăţii de Studii Europene a UBB.

Comenteaza