Epidemia de gripă ține acasă peste 2.500 de elevi. La Cluj, două școli sunt închise parțial

Epidemia de gripă ține acasă peste 2.500 de elevi. La Cluj, două școli sunt închise parțial

Ca urmare a cazurilor de gripă, în trei unități de învățământ din țară cursurile au fost suspendate integral, luni, iar alte câteva zeci de școli și grădinițe au fost închise parțial.

Ministerul Educației a publicat lista integrală a școlilor și grădinițelor care au fost închise integral sau și-au suspendat parțial cursurile, ca urmare a cazurilor de gripă.

“2.555 de elevi sunt afectați (stau acasă) din cauza suspendării cursurilor din aceste unități de învățământ”, a anunțat sursa menționată. 

După ce, la finalul săptămânii trecute, în Cluj, cursurile au fost suspendate parțial în 7 unități de învățământ, luni, sunt închise parțial Liceul Waldorf din Cluj-Napoca și Școala Gimnazială "Mihai Eminescu " din Dej.

“În urma notei pe care Ministerul Educației și Cercetării care a transmis-o Inspectoratelor Școlare Județene/Inspectoratului Școlar al Municipiului București, astăzi, 10.02.2020, situația centralizată pentru gripă la nivel național arată în felul următor:

În județul Brașov sunt 12 unități de învățământ închise parțial.
În Municipiul București sunt două unități de învățământ închise integral și 25 de unități de învățământ închise parțial.
În județul Buzău este o unitate de învățământ închisă parțial.
În județul Cluj sunt două unități de învățământ închise parțial.
În județul Iași sunt trei unități de învățământ închise parțial.
În județul Olt este o unitate de învățământ închisă parțial.
În județul Sălaj sunt trei unități de învățământ închise parțial.
În județul Suceava este o unitate de învățământ închisă integral", se arată în Comunicatul Ministerului Educației.

 

Comenteaza