Examen cu "declarație de onestitate" la Politehnica din Cluj

Examen cu "declarație de onestitate" la Politehnica din Cluj

Studenţii Universităţii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) vor completa o ”declaraţie de onestitate” înaintea examenelor pe care le vor susține online.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului de Administraţie al UTCN, prezența studenţilor Universităţii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) la examenele aferente sesiunii din semestrul al II-lea, care vor fi susținute online, presupune din partea studenților completarea "Declarației de onestitate pentru evaluări online''.

"În calitate de student al Universității Tehnice din Cluj-Napoca mă angajez să susțin acest examen în deplină onestitate, bazându-mă pe propriile cunoștințe și abilități. 
Nu voi folosi alte resurse decât cele permise de către profesor și nu mă voi consulta cu alte persoane în timpul examenului.
Mă angajez să respect 'Codul universitar al drepturilor și obligațiilor studentului din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca'”, scrie în declarația cerută studenților.

De asemenea, pentru verificarea identității studenților examinați, profesorul și titularii de laborator/seminar pot
solicita prezentarea unui act de identitate în cazul interacțiunii video, sau folosirea unei adrese instituționale, în cazul examenelor care nu folosesc interacțiunea video.

Comenteaza