Începe admiterea de toamnă la UBB. Câte locuri sunt disponibile

Începe admiterea de toamnă la UBB. Câte locuri sunt disponibile
Perioada sesiunii de toamnă a admiterii la UBB este cuprinsă între 6 și 20 septembrie 2017, iar condițiile de admitere sunt identice cu cele din sesiunea de vară, facultăţile elaborând diferite tipuri de probe scrise sau orale pentru testarea cunoştinţelor şi capacităţilor cognitive ale elevilor şi stabilind ponderea mediei de la bacalaureat în media finală de admitere.

Un număr de 334 de locuri bugetate, 4.885 de locuri în regim cu taxă și 1.578 de locuri pentru învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă pentru studii universitare de nivel licenţă sunt disponibile pentru admieterea toamnă la universitatea clujeană. Și absolvenţii de facultate care doresc să se înscrie la master pot opta pentru unul dintre cele 765 de locuri la buget rămase libere în urma sesiunii de admitere din luna iulie.

Candidații la statutul de student al Universității Babeș-Bolyai vor putea alege între cele 237 de programe de licență (învățământ cu frecvență și la distanță), respectiv cele 223 de programe de master (învățământ cu frecvență sau frecvență redusă).

Calendarul admiterii, taxele, tematica de concurs, precum și orice alt tip de informații necesare pot fi consultate accesând link-ul: http://admitere.ubbcluj.ro. Pe întreaga perioadă a admiterii, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Comenteaza