Începe o nouă ediție a proiectului „Fugi în curtea școlii”! Programul din acest weekend

Începe o nouă ediție a proiectului „Fugi în curtea școlii”! Programul din acest weekend
| Foto: Facebook/Fugi in curtea scolii

În două școli din Cluj-Napoca vor fi organizate, astăzi și mâine, activități sportive gratuite, precum fotbal, baschet, handbal, sau jocuri ale copilăriei, cum ar fi rațele și vânătorii, leapșa sau șotron.

Proiectul „Fugi în curtea școlii” revine cu o nouă ediție, în Cluj-Napoca, pentru a continua promovarea sportului și mișcării în aer liber. 

Astfel, în următoarea perioadă, curțile școlilor din municipiu sunt deschise pentru jocuri și activități sportive pentru copii. Cei dornici de mișcare în aer liber pot practica sporturi precum atletism, baschet, handbal, fotbal, tenis, volei, precum și jocurile copilăriei: rațele și vânătorii, leapșa sau șotron.

Sâmbăta asta, 16 septembrie, își deschide porțile Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu”, iar duminică, 17 septembrie, copiii sunt așteptați să facă mișcare la Școala Gimnazială „Traian Dârjan“.

Iată unde se va desfășura programul „Fugi în curtea școlii” în următoarele weekenduri:

  • 23 septembrie la Şcoala Gimnazială „Iuliu Haţieganu și 24 septembrie la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă”
  • 30 septembrie la Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” și 1 octombrie la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”

Proiectul este realizat cu sprijinul Municipiul Cluj-Napoca, în parteneriat cu Visit Cluj, Runners Club și Bigtime Production Cluj Napoca.

Începe o nouă ediție a proiectului „Fugi în curtea școlii”! Programul din acest weekend

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza