Incident la Evaluare Națională. Un elev a fost luat cu Salvarea din sala de examen

Incident la Evaluare Națională. Un elev a fost luat cu Salvarea din sala de examen

Miercuri a avut loc proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, examenul pe care îl susţin absolvenţii de clasa a VIII-a.

Un elev care susţinea miercuri examenul de matematică la Evaluarea Naţională a fost luat de ambulanţă şi dus la spital. Incidentul a avut loc la Şcoala Gimnazială Maşloc din judeul Timiş.

Echipajul medical a fost solicitat după ce la un moment dat, în timpul probei, copilul a pus capul pe masă şi nu a mai reacţionat.

”Din relatările preşedintelui comisiei de la Maşloc, am reţinut că în timpul probei, elevul a aplecat capul pe masă şi la insistenţele asistenţilor, acesta nu a reacţionat. A fost chemat preşedintele, s-a încercat de mai multe ori comunicarea cu minorul şi pentru că acesta nu a dat niciun semn că i-ar auzi şi că reacţionează, s-a urmat imediat procedura de urgenţă şi a fost solicitat prin 112, serviciul de ambulanţă. Precizăm că punctul de ambulanţă este în localitate şi imediat a fost anunţată familia”, a precizat, conform News.ro, Aura Danielescu, şeful Inspectoratului Şcolar Timiş.
  
În cazul acestui elev nu a fost solicitat un subiect de rezervă.
 
”Nu s-a solicitat subiect de rezervă, luându-se în considerare ceea ce a scris elevul până la acel moment. A fost opţiunea părinţilor/reprezentanţilor legali ai minorului”, a mai precizat Aura Danielescu.

Comenteaza