Manageri de top, formaţi la Cluj. Încep înscrierile pentru a treia generaţie EMBA

Manageri de top, formaţi la Cluj. Încep înscrierile pentru a treia generaţie EMBA
Au început înscrierile pentru cea de a treia generaţie de cursanţi la EMBA-ul University of Hull din Cluj-Napoca. Cursurile iau startul în luna februarie 2017, durează doi ani şi sunt susţinute de profesori britanici.

Cei care doresc să se înscrie în acest program trebuie să aibă minim trei ani de experienţă în management - după terminarea facultății; rezultate foarte bune la licenţă şi atestat de limbă engleză (Cambridge, IELTS, PTE Academic sau Lingua - Business English). Înscrierea se face în două etape: dosar cu acte, două recomandări, eseu şi interviu.

Studiile costă 7.500 de euro pe an. Diploma de absolvire a EMBA University of Hull este internaţională, acordată de University of Hull.

EMBA University of Hull este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Școala de business a fost lansată în februarie 2014 printr-un parteneriat între mediul universitar şi cel de business, dintre Universitatea Babeş-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup.

În prezent, aproape 60 de persoane studiază în Cluj-Napoca la această şcoală de business.

Comenteaza