Materiale reciclate, ţinute sumare, într-o defilare de modă la un liceu din Cluj FOTO

Materiale reciclate, ţinute sumare, într-o defilare de modă la un liceu din Cluj FOTO
Liceenii din cadrul Colegiului Tehnic Napoca au pregăzit o prezentare de modă surpriză cu ocazia inaugurării unui nou atelier de practică al instituţiei. Defilarea, la care a asistat şi primarul Emil Boc, a inclus haine realizate din materiale reciclabile.

În cadrul prezentării de modă mai multe tinere au defilat purtând haine realizate din materiale exclusiv reciclabile - precum saci menajeri şi hârtie creponată - de elevi de la secţia Design Vestimentar, coordonaţi de profesoara Iuliana Negrea.

Au fost prezentate ţinute mai degrabă sumare, în culori destul de stridente, verde, mov, portocaliu, hainele fiind asortate cu funde prinse în păr, respectiv cu câte un accesoriu discret la nivelul gleznei. Mireasa prezentă de obicei la finalul prezentărilor de modă a fost înlocuită cu o tânără purtând o rochie lungă, cu o mică trenă, realizată din saci menajeri, într-o combinaţie de alb, negru, albastru şi galben.

Prezentarea a avut loc la finalul unui eveniment de prezentare a noului atelier de practică al Colegiului Tehnic Napoca. La ambele momente a fost prezent şi primarul Emil Boc.

Etichete
Comenteaza