Nou an universitar pentru aproape 20.000 de studenți de la UTC-N

Nou an universitar pentru aproape 20.000 de studenți de la UTC-N

Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și-a deschis azi porțile pentru studenți, în noul an universitar 2022-2023.

UTC-N și-a deschis astăzi porțile pentru peste 6.300 de noi studenți înscriși la licență, masterat și doctorat, alături de aproximativ 13.000 de studenți din ani superiori. 

"De astăzi vă croiți viitorul. Vă îndemn să fiți pro activi, să fiți implicați, consecvenți și răspunzători, conștienți că rezultatul final al efortului dumneavoastră la studiile începute azi reprezintă temelia succesului de mâine.

Acest drum, însă, nu îl porniți singuri. Alături de voi se află întreg corpul academic al școlii noastre, un corp academic responsabil, șlefuitor de talente și caractere", le-a transmis studenților rectorul UTC-N, Vasile Țopa.

Profesorul a menționat că studenții sunt membri și ai Universității Tehnologice Europene, o alianță care reunește 8 universități europene.

"Această alianță reprezintă o construcție instituțională transfrontalieră care reunește opt instituții de învățământ superior tehnic din întreaga Europă, respectiv din Bulgaria, Cipru, Franța, Germania, Irlanda, Letonia, Spania și România - prin universitatea noastră, universități care împărtășesc toate aceeași viziune comună 'Think Human First', pentru o tehnologie centrată pe om. (...) Profitați din plin de această oportunitate pe care universitatea noastă are șansa să v-o ofere prin acest proiect european. Fiți mândri că aparțineți acestei frumoase universități tehnice din inima Transilvaniei, al cărui brand îl purtați și promovați!", a mai spus rectorul UTC-N în mesajul său de început de an universitar.

Comenteaza