Peste 1.400 de cazuri de COVID în școli. Sute de clase, suspendate

Peste 1.400 de cazuri de COVID în școli. Sute de clase, suspendate

Peste 1.400 de elevi şi profesori au fost confirmaţi cu COVID-19 începând cu semestrul II, când s-au redeschis școlile, iar autoritățile au decis să suspende cursurile în peste 700 de clase timp de două săptămâni. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

1.447 de elevi şi angajați din învățământ au fost confirmaţi cu noul coronavirus de când a început semestrul doi, conform datelor transmise de Ministerul Educației, iar, în urma cazurilor apărute, 730 de clase au activitatea suspendată timp de două săptămâni.

Mai exect, în perioada 8-19 februarie au fost confirmați cu COVID 809 elevi și 638 de angajați din învățământ - profesori și personal auxiliar.

În urmă cu o săptămână, vineri, 12 februarie, la cinci zile de la redeschiderea școlilor, erau confirmate deja 649 de cazuri de coronavirus depistate în rândul elevilor și personalului din școli, iar câteva zile mai târziu - miercuri, 17 februarie, numărul infectărilor aproape s-a dublat - 1.072, din care 600 de elevi și 472 de angajați, iar 542 de clase aveau activitatea suspendată.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza