Politehniştii clujeni au luat cele mai multe burse Roberto Rocca

Politehniştii clujeni au luat cele mai multe burse Roberto Rocca
40 de tineri cu potențial de lideri și rezultate excelente de la facultăți cu profil tehnic din Cluj, București, Iași și Ploiești au primit burse de studiu în valoare de 9.600 de lei fiecare.

Anul acesta, primesc bursele Roberto Rocca 40 de tineri, dintre care 22 studiază la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN), 9 la Universitatea Politehnică București (UPB), 5 la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iași și 4 la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. 
 
Ei sunt studenți ai unor facultăți de inginerie ca mecanică, știința materialelor, construcții de mașini, electrică, energetică, automatică și calculatoare, ingineria petrolului şi a gazelor. Beneficiarii burselor au fost aleși în urma unui proces în care au contat atât rezultatele şcolare, cât şi performanţa din centrul de evaluare în care s-au urmărit aptitudinile de a lucra în echipă, comunicare, leadership, limba engleză, abilităţi analitice, pasiunea pentru inginerie şi inovare. 
 
„Priviți înspre viitor și încercați permanent să vă educați, căutând inspirație în oamenii din jurul vostru”, i-a sfătuit Michele Della Briotta, area manager al Tenaris pentru Europa de Est. Roberto Rocca Educational Program este o inițiativă desfășurată la nivel global de compania Tenaris, pentru a susține studiul ingineriei și al științelor aplicate în 80 de universități din 11 țări. În România, programul este finanțat de TenarisSilcotub, producător de țevi fără sudură de diametre mici. 

Comenteaza