Prima universitate care anunță suspendarea cursurilor: UMF București

Prima universitate care anunță suspendarea cursurilor: UMF București
| Foto: umfcd.ro

Consiliul de Administraţie al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” a decis, suspendarea cursurilor, lucrărilor practice şi a examenelor pentru toţi studenţii facultăţii.

„Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti intrunit in regim de urgenta, in data de 08.03.2020 ora 13.00, hotaraste: Suspendarea cursurilor si lucrarilor practice precum si a examenelor pentru toti studentii facultatilor din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti incepand cu data de 09.03.2020 si pana la data de 31.03.2020, in conformitate cu prevederile art.3 din Hotararea nr.6/06.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situatii de Urgenta”, arată un anunţ postat pe site-ul instituţiei.

Masura vine după anunțul făcut de secretarul de stat Raed Arafat referitor la decizia de a interzice accesul în spitale al studenţilor şi al aparţinătorilor pacienţilor, până la data de 31 martie. 

„Multe spitale au amfiteatre şi studenţii vin în număr mare pentru a participa la cursuri. Pentru a proteja mai mult spitalul, cadrele medicale şi pacienţii, considerăm că această măsură e necesară”, a declarat Arafat într-o conferinţă de presă susţinută la sediul MAI.

Comenteaza