Rezidențiat 2023. La Cluj, cel mai mare punctaj din țară la medicină dentară, din primele rezultate/ VEZI grilele cu răspunsurile corecte

Rezidențiat 2023. La Cluj, cel mai mare punctaj din țară la medicină dentară, din primele rezultate/ VEZI grilele cu răspunsurile corecte
| Foto: UMF Cluj

Peste 1.350 de candidați s-au înscris la Cluj-Napoca pentru a susține examenul național de rezidențiat, organizat, duminică, 19 noiembrie, de UMF „Iuliu Hațieganu” .

Concursul de Rezidențiat s-a desfășurat, duminică, în șase centre universitare din țară: Cluj-Napoca, București, Iași, Târgu Mureș, Craiova și Timișoara.

La Cluj-Napoca s-au înscris 1.353 de candidați, dintre care 708 absolvenți de Medicină, 284 de absolvenți de Medicină dentară și 361 de absolvenți de Farmacie. Examenul a avut loc în 14 săli, iar în organizarea concursului au fost implicați peste 200 de voluntari - cadre didactice, medici rezidenți și personal administrativ din cadrul UMF Cluj.

"Primele rezultate arată că la centrul de examinare organizat de UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca s-a înregistrat cel mai mare punctaj din țară în domeniul medicină dentară", au transmis reprezentanții UMF Cluj duminică seara.

Grilele cu răspunsurile corecte pot fi consultate pe site-ul UMF Cluj, AICI.

Eventualele contestaţii privind răspunsurile corecte sunt depuse de candidaţi până la data de 20 noiembrie 2023, ora 16.00.

Contestaţiile se depun la sediul comisiei locale de concurs, numai prin poştă electronică la adresa contestatii.rezidentiat@umfcluj.ro sau fax 0264 597257.

"Nu se pot depune contestaţii privind corectarea manuală a grilelor de concurs. Contestaţiile depuse după expirarea termenului mai sus menţionat sau adresate altor instituţii nu se iau în considerare".

Comenteaza