S-a dat startul unui nou sezon de dezvoltare personală prin educaţie non-formală pentru liceeni

S-a dat startul unui nou sezon de dezvoltare personală prin educaţie non-formală pentru liceeni
Liceenii clujeni se pot înscrie în proiectul de dezvoltare complementară prin educaţie non-formală "Grow", implementat de Școala de Valori și AIESEC pe parcursul vacanţei de vară.

Programul se adresează elevilor de clasa a XI-a şi a XII-a, care, de-a lungul a şase săptămâni, vor participa la diverse ateliere interactive în limba engleză.

Coordonaţi de 50 de traineri internaționali cu rolul de "profesori non-formali'', ei vor aborda teme precum autocunoașterea, brandingul personal, leadershipul, valorile, orientarea vocațională, respectiv gestionarea timpului și a bugetului. Toate aceste activităţi vor fi condimentate cu flashmob-uri, concursuri de tip treasure hunt şi seri de karaoke sau de filme.

"Ingredientul secret al rețetei noastre GROWzave este "Practice, Learn, Step Up" - modelul de învățare activă ce pune accent pe munca în echipă și pe punerea în practică a temelor învățate pe parcursul atelierelor", au afirmat organizatorii proiectului.

Adolescenţii interesaţi să participe se pot înscrie în program completând formularul de înscriere ce se găseşte pe site-ul proiectului

Comenteaza