Salonul Cercetării, Inovării şi Inventicii - PRO INVENT, ediția 21, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Salonul Cercetării, Inovării şi Inventicii - PRO INVENT,  ediția 21, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
| Foto: UTCN

Salonul Internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii PRO INVENT, își va deschide oficial porțile miercuri, 25 octombrie, ora 11:00, în complexul UTCN de pe Bdul Muncii 103 – 105.

Peste 350 de invenții au fost înscrise în acest an, de la universități, institute, centre și stațiuni de cercetare, firme, asociații ale inventatorilor, persoane fizice din țară. În cele trei zile, publicul și specialiștii vor putea vedea invenții din cele mai variate domenii: mecanică-motoare-mașini, electronică-electricitate, sanitare-ventilație-încălzire, sănătate-medicină-cosmetică, agricultura-horticultură, alimentație-băuturi, energie și protectia mediului.

Grupurile de studenți afiliate structurilor de inovare și cercetare din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca vor participa cu proiectele și ideile lor creative.

Salonul PROINVENT este un eveniment dedicat inovației și cercetării tehnologice și reprezintă un spațiu pentru prezentarea și promovarea inovațiilor, descoperirilor științifice și invențiilor. An de an, salonul reunește cercetători, inventatori, universități și companii, oferindu-le ocazia de a-și expune inovațiile și proiectele tehnologice și de a interacționa cu potențiali parteneri sau investitori.

Publicul vizitator este așteptat miercuri între orele 10 – 17, joi – 10-16 și vineri 10 – 14.

Detalii pe site-ul evenimentului https://proinvent.utcluj.ro/.

Comenteaza