Schimbări de scenarii în școlile din Cluj. Câte își trimit elevii acasă

Schimbări de scenarii în școlile din Cluj. Câte își trimit elevii acasă

Mai multe unități de învățământ din Cluj își vor modifica scenariile de funcționare începând de luni, 15 februarie, în funcție de incidența cazurilor cu COVID din fiecare localitate.

Zeci de școli din județ ies pentru următoarele 14 zile din scenariul verde - cea mai mare parte trec în scenariul galben, ceea ce înseamnă că vor merge la cursuri copiii de grădiniță și elevii din învăţământul primar, cei din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, iar două școli din Câțcău trec direct din scenariul verde în cel roșu -  cu prezența față în față doar a elevilor din învăţământul primar și a celor din grădinițe. De asemenea, tot în scenariul roșu trece și școala din Valea Ierii, care a funcționat în scenariul galben până azi. Și elevii din Cluj-Napoca rămân să învețe de acasă - cu excepția celor din clasele primare și a copiiilor de grădiniță, la fel și cei din Baciu, Băișoara Chinteni, Florești, Gilău, Sânmărtin.

Pe de altă parte, școlile din Aghireșu-Fabrici, Borșa, Cămărașu, Ceanu Mare, Cornești, Gârbău, Iclod, Izvoru Crișului, Mărișel, Mica, Sâncraiu și Tureni au trecut în scenariul verde, ceea ce înseamnă că toți elevii vor merge de luni la școală. 

Lista cu modificarea scenariilor de funcționare a școlilor/grădinițelor din județ, conform Hotărârii nr. 10/12.02.2021 a CJSU Cluj, poate fi consultată AICI.

 

Comenteaza