Se reiau cursurile fizice în mai multe școli din Cluj, închise din cauza coronavirusului

Se reiau cursurile fizice în mai multe școli din Cluj, închise din cauza coronavirusului

Copiii se întorc în bănci, de luni, în șase școli și o grădiniță din județ, după ce cursurile față în față au fost suspendate ca urmare a apariției unor cazuri de COVID-19.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat reluarea cursurilor cu prezență fizică, din data de 7 februarie, la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, la clasele nivel primar a Liceului Teoretic „Eugen Pora„ și la Grădinița cu Program Prelungit „Mămăruța”- Structura 1 din municipiul Cluj-Napoca, la Liceul Teoretic „Henri Coandă” din municipiul Dej, precum și la clasele de nivel gimnazial, liceal, profesional, seral, postliceal de la Liceul Tehnologic „Vlădeasa” din orașul Huedin și la Școala Gimnazială „Gelu Românul” din comuna Dăbâca.

Vineri, Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" apărea pe lista Inspectoratului Școlar Județean Cluj cu 60 de clase suspendate, Școala Gimnazială "Liviu Rebreanu" cu 44, Liceul Teoretic „Eugen Pora” avea 19 clase online. La Liceul Tehnologic „Vlădeasa” din Huedin erau 28 de clase suspendate, la Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Dej doar 3, iar la Școala Gimnazială „Gelu Românul” din comuna Dăbâca 4. De asemenea, la Grădinița cu Program Prelungit „Mămăruța”- Structura 1 din Cluj-Napoca coronavirusul a trimis acasă copiii din 7 grupe.

În prezent, în județul Cluj sunt 660 de clase/grupe suspendate din cauza COVID-19.

Comenteaza