Start admitere la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca! Încep înscrierile

Start admitere la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca! Încep înscrierile

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) dă start înscrierii admiterii 2022 la studii de licență

Înscrierile încep din 15 iunie, online, pe platforma admitereonline.utcluj.ro, unde viitorii candidați vor putea urmări cele mai relevante și utile informații despre programele de studii pe care universitatea le oferă, competențele pe care le vor dobândi după absolvire, oportunițățile studențești, mobilitățile și internship-urile de care pot beneficia, precum și angajatorii colaboratori ai universității.

Înscrierea online este simplă și rapidă și se poate face de oriunde. Scanarea documentelor se poate realiza și cu telefonul mobil după care se încarcă în platformă. Site-ul admiterii are un design modern și o structură intuitivă ce oferă toate informațiile de care candidații au nevoie, la un click distanță https://admitereonline.utcluj.ro. Cu peste 90 de programe de studii licență,  UTCN scoate la concurs în acest an peste 5000 de locuri la licentă.

Candidații se vor putea înscrie cu o singura taxă la oricâte comisii doresc. Pe tot parcursul procesului de admitere, vor primi feed- back și vor fi ghidați de către consilierii Biroului de Admitere. De la începutul anului și până la finele lunii mai,  cei interesați au beneficiat de cursuri gratuite la matematică organizate prin Departamentul de Matematică al universității, în vederea pregătirii examenului de admitere. Pentru candidații care nu au acces la internet sau care doresc informații directe de la consilierii noștri, începând cu 4 iulie, vom deschide în fiecare facultate puncte de consiliere unde cei interesați vor putea parcurge pașii de înscriere ghidat.

Vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare ale universității unde veți afla tot ce trebuie să știți înainte de a alege oricare dintre facultățile noastre și mai ales ce  oferă studiile la UTCN!

https://admitereonline.utcluj.ro.

https://www.facebook.com/Admitere.UTCN 

https://www.instagram.com/Admitere.UTCN/ 

https://www.facebook.com/utcluj.ro/ 

https://www.instagram.com/ut.cluj/ 

https://www.youtube.com/channel/UCKpee9L9pHMWH7dVMS2kvlw

Comenteaza