Subiectele și baremele de la Titularizare 2021. Peste 1.350 de candidați la Cluj

Subiectele și baremele de la Titularizare 2021. Peste 1.350 de candidați la Cluj

Miercuri a avut loc proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice din învăţământul preuniversitar, iar la nivelul județului Cluj s-au prezentat 1.357 de candidaţi.

Subiectele și baremele de la Titularizare 2021 au fost publicate de Ministerul Educației la ora 15:00 și pot fi consultate AICI.

În județul Cluj s-au prezentat la examen 1.357 de candidaţi, din cei 1.729 înscriși. Conform IȘJ Cluj, 55 de candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iulie 2021, la sediul  Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile se depun în scris la sediul Inspectoratului  Școlar Județean Cluj sau se transmit prin poștă electronică (scanat) la adresa de e-mail: hr.isjcj@gmail.com , în zilele de 27 iulie 2021, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 28 iulie 2021, până la ora 12:00.

Rezultatele finale, în 3 august

Rezultatele finale se vor afișa la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro, în data de 3 august 2021.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturi, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în luna august 2021, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației.

Toate informațiile, precum și calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar sunt disponibile și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Cluj: https://www.isjcj.ro/concurs-ocupare-posturi-2021/

Comenteaza