Sute de liceeni din zona de vest a țării, interesați de oferta Universităţii Babeş-Bolyai

Sute de liceeni din zona de vest a țării, interesați de oferta Universităţii Babeş-Bolyai
Peste 500 de liceeni din zona de vest a țării s-au arătat interesați de oferta educațională a Universității Babeș-Bolyai (UBB), cu ocazia celui mai mare târg educațional din România, Romanian International University Fair (RIUF), desfășurat marți, 10 octombrie, la Timișoara.

Vizitatorii prezenți la standul UBB din cadrul RIUF au fost interesați atât de oferta educațională a Universității Babeș-Bolyai, cât și de condițiile de cazare, de dotarea și ofertele extracurriculare ale acesteia, de posibilitățile de angajare, voluntariat și internship, dar și de viața studențească din Cluj.

Reprezentanții instituţiei clujene la RIUF le-au oferit liceenilor, profesorilor şi părinţilor care au vizitat standul acesteiai informații detaliate legate de specializări, criterii de admitere, locuri bugetate şi cu taxă, posibilități de obținere a unor burse la universitățile partenere ale UBB, precum și despre căminele studenţeşti sau despre campaniile organizate de universitate.

Cele mai căutate au fost Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Drept, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. La RIUF Timișoara au participat peste 65 de universități din întregul spațiu european.

Etichete
Comenteaza