Toamna se numără elevii de elită. Artiştii şi sportivii, premiaţi de ISJ

Toamna se numără elevii de elită. Artiştii şi sportivii, premiaţi de ISJ
Elevii care pe parcursul anului şcolar 2014-2015 au obţinut rezultate de excepţie în domeniile arte şi sport au fost premiaţi în cadrul unei ceremonii dedicate performanţei în educaţie.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, alături de Consiliul Judeţean Cluj au încheiat ieri, 24 octombrie 2015, o nouă ediţie a Galei Excelenţei clujene în educaţie, unde au fost premiaţi elevii şi profesorii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare naţionale şi internaţionale în anul şcolar 2014-2015.

După ce marţi au fost premiaţi elevii şi profesorii din domeniile teoretic, special şi confesional au fost recompensaţi pentru activitatea desfăşurată în anul şcolar precedent, joi a avut parte a doua parte a Galei Excelenţei Clujene destinată premierii performanței din domeniul vocațional- arte și sport. Ceremonia a fost deschisă cu un vernisaj al lucrărilor elevilor de la Liceul de Arte Vizuale ,,Romulus Ladea", respectiv cu un program artistic oferit de elevii Colegiului de Muzică ,,Sigismund Toduţă", Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică ,,Octavian Stroia" şi Palatul Copiilor Cluj.

În cadrul celei de-a doua părţi a galei, desfăşurată în incinta Auditorium Maximum, au fost premiaţi 64 de elevi de performanţă din domeniul artelor şi 14 echipe sportive. În total, în cele două zile de gală au fost acordate peste 250 de premii ale elevilor clujeni, însemnând aproximativ 400 de elevi cu rezultate de excepţie şi aproximativ 200 de profesori care au fost recompensaţi pentru munca depusă în pregătirea acestor elevi de performanţă.

Consiliul Judeţean Cluj a asigurat în acest an 250.000 de lei, fondurile necesare premierii în bani atât a elevilor, cât şi a profesorilor de înaltă performanţă.

Comenteaza