Tot mai multe școli în scenariul ROȘU la Cluj. Câte mai funcționează normal

Tot mai multe școli în scenariul ROȘU la Cluj. Câte mai funcționează normal

În prezent, peste 250 de elevi și profesori din 76 de unități de învățământ din Cluj sunt infectați cu noul coronavirus.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Vineri, 30 octombrie, după șapte săptămâni de la începerea noului an școlar, situația școlilor din județ este următoarea:

249 de unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 3 (roșu): participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități/lecții online.

19 de unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 2 (galben). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

155 unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 1 (verde): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

Consiliile de administrație de la nivelul fiecărei unități de învățământ preuniversitar adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, în funcție de analiza situației epidemiologice efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Cluj, de infrastructura și de resursele existente în fiecare unitate de învățământ.

În acest moment, 251 de elevi și cadre didactice sunt confirmați cu noul coronavirus. Mai exact, 148 de elevi din 73 de școli și de 103 de cadre didactice din 76 de unități de învățământ.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza