UBB Cluj, o nouă campanie de donare de sânge: "UBBEAR dă startul!"

UBB Cluj, o nouă campanie de donare de sânge: "UBBEAR dă startul!"

UBB organizează, în perioada 8-12 aprilie, cea de-a 13-a ediție a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”.

Campania se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.30, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18).

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie utilizând aplicația BlooDoChallenge, disponibilă în Google Play și App Store, iar în cazul în care programările disponibile în aplicație se vor epuiza, pot fi alese intervalele orare din calendarul special (GMT+03:00 – Ora Europei de Est – București).

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acțiunii, potențialii donatori sunt rugați să opteze doar pentru una dintre cele două modalități de înscriere.

Printre partenerii care s-au alăturat în acest an iniţiativei UBB se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), FC Universitatea Cluj și Restaurantul Colegiul Academic.

Datorită numărului mare de donatori din perioada campaniei, doar persoanele înscrise în aplicație sau în calendarul special vor putea dona.

Comenteaza