UBB va da și anul acesta burse studenților care învață de la distanță

UBB va da și anul acesta burse studenților care învață de la distanță

Studenții Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca) care au optat pentru învățământul la distanță sau cu frecvență redusă vor putea primi și în acest an universitar burse de performanță.

Conform UBB Cluj, valoarea unei burse de performanță poate acoperi până la 25% din valoarea taxei de școlarizare.

Pentru anul universitar 2021-2022, studenții UBB la învățământ la distanță și cu frecvență redusă au la dispoziție un număr total de 324 de burse, dintre care 287 sunt destinate studenților la nivel licență, iar 37 le sunt alocate studenților masteranzi, UBB fiind singura universitate de stat din România care acordă acest tip de burse.

Senatul Universității Babeș-Bolyai a aprobat, începând din anul universitar 2017-2018, acordarea burselor pentru studenții ID și IFR, atât la nivel licenţă, cât şi la nivel master, condiţia de bază pentru obţinerea acestor burse fiind ca studenţii să fie integralişti.

Bursele de performanță sunt acordate semestrial, prin intermediul Centrului de Formare Continuă, Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă (CFCIDFR) din cadrul UBB, pe baza mediei obținute în semestrul precedent celui pentru care se solicită bursa.

loading...
Comenteaza