Video UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca își redeschide porțile pentru un nou an universitar: "Numele nostru este un brand al Clujului"

UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca își redeschide porțile pentru un nou an universitar: "Numele nostru este un brand al Clujului"

Cadrele didactice și studenții Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca participă, luni, la deschiderea noului an universitar 2022-2023.

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2022-2023, la UMF Cluj-Napoca, a început la ora 12:00, în Aula "Iuliu Hațieganu", de pe strada Gh. Marinescu 23.

"De mai bine de 100 de ani Facultatea și Universitatea de Medilcină și Farmacie din Cluj-Napoca își îndeplinește datoria formând zeci de generații de medici, farmaciști dăruiți profesiei alese. Suntem aici în fața unui nou început. O nouă generație de tineri se pregătește să înceapă lungul drum, dar atât de frumos al profesiunilor dedicate sănătății.

Dragi tineri colegi, în primul rând vă felicit pentru alegerea făcută, pentru munca deosebită pe care ați depus-o ca să ajungeți astăzi aici. Și, mai ales, vă felicit că faceți parte dintr-o elită: sunteți studenții celei mai bune universități de medicină și farmacie din țara noastă.

Numele nostru este un brand al orașului, al Clujului, iar modul în care acest nume este perceput de comunitatea noastră este rezultatul anilor de eforturi și dăruire ale profesorilor și, totodată, ale absolvenților noștri și studenților școlii de medicină clujene", a declarat rectorul UMF, Anca Buzoianu, în deschiderea ceremoniei.

Comenteaza