Un fost interlop predă într-o școală din Cluj. Consiliul Elevilor Cluj cere demisii: „Situația, luată cu superficialitate!”

Un fost interlop predă într-o școală din Cluj. Consiliul Elevilor Cluj cere demisii: „Situația, luată cu superficialitate!”

Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda cere demisia directoarei care a angajat un fost interlop să predea matematică copiilor.

”Mediul școlar este considerat a fi unul dintre cele mai sigure locuri pentru elevi, însă evenimente precum cazul profesorului interlop de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” Turda ne arată că într-adevăr bună starea și siguranța elevilor nu este prioritară pentru instituțiile de învățământ.

Consiliul Județean al Elevilor Cluj este în dezacord total cu cele întâmplate și suntem îngrijorați pentru sănătatea sistemului educațional ce se degradează tot mai mult pe zi ce trece.

Chiar dacă profesorul nu va mai continua să predea, acest caz nu ar trebui să fie trecut cu vederea, fiind evident pentru noi că asemenea incident scoate la iveală și alte probleme ale sistemului educațional românesc.

©️Paul Şchiop, grafician în Biroul de Presă al Consiliului Judeţean al Elevilor Cluj”, așa arată mesajul transmis de elevii din cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza