UTCN organizează “Săptămâna internaţională”

UTCN organizează “Săptămâna internaţională”
Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN) organizează, în perioada 26-30 octombrie, un eveniment al cărui scop este acela de a pune Clujul pe harta internaţională a educaţiei.

Reprezentanţi ai unor prestigioase universităţi de profil din Austria, Germania, Grecia, Franţa, Lituania, Italia, Marea Britanie, Macedonia şi Spania vor participa la "Săptămâna Internaţională". Evenimentul este organizat de Biroul de Relaţii Internaţionale şi Biroul Erasmus din cadrul UTCN şi are ca temă internaţionalizarea.

Participanţii vor întâlni reprezentaţi ai facultăţilor, vor vizita laboratoarele şi spaţiile didactice din universitate, vor avea parte de cursuri de dezvoltare managerială, precum şi sesiuni pe teme legate de internaţionalizare şi diversitate culturală. Principalul scop al evenimentului este acela de a crea un mediu în care partenerii academici să aibă ocazia de a se întâlni, de a împărtăşi experienţa, cunoştinţele şi de a câştiga noi perspective asupra unor aspecte legate de internaţionalizare.

"Săptămâna Internaţională se plasează între acţiunile de dezvoltare şi integrare internaţională, de creștere a vizibilității şi de promovare a valorilor, culturii şi tradiţiilor Universităţii Tehnice din
Cluj-Napoca. Procesul statornic de internaţionalizare, precum si deschiderea în continuare spre spaţiul european şi mondial al învăţământului şi cercetării reprezintă obiectivele majore ale universităţii", transmit reprezentanţii instituţiei de învăţământ.

 

Comenteaza