Valentin Cuibus și-a încheiat mandatul la conducerea Inspectoratului Județean Cluj

Valentin Cuibus și-a încheiat mandatul la conducerea Inspectoratului Județean Cluj

Valentin Cuibus a deținut funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj timp de aproape opt ani. 

"Dragi prieteni, dați-mi voie ca acum, la încheierea contractului meu managerial, să vă mulțumesc pentru tot ceea ce am reușit să facem împreună timp de aproape opt ani. 

Prin toți profesorii, directorii și inspectorii săi, alături de elevi și părinți, învățământul preuniversitar clujean a ajuns, în acest timp, să fie cel mai bun din țară, să fie un exemplu - și motiv de invidie colegială pentru ceilalți - să fie gazda olimpică a 120 de țări, să aibă cel mai tare sediu și multe altele.

Mai ales a reușit să fie o extraordinară echipă, împreună cu care am muncit și am construit. Nimic din toate acestea nu erau posibile fără să vă fi avut alături, mereu prompți și obiectivi în a reflecta, a lăuda și a critica deopotrivă, ajutându-ne să fim mereu mai buni și mai aproape de toți cei care cred în educația de calitate și în valorile sale.

Pentru toate acestea și pentru multe altele, pentru clipele minunate petrecute împreună, vă mulțumesc, dorindu-vă sănătate, succes și puterea de a trece cu bine peste aceste vremuri", a transmis Valentin Cuibus.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza