Zece elevi din Cluj, premiaţi cu abonamente la Untold

Zece elevi din Cluj, premiaţi cu abonamente la Untold
Zece elevi din Cluj cu rezultate deosebite la olimpiade și concursuri vor fi premiaţi cu abonamente la ediţia din 2017 a festivalului Untold.

Inspectorul şcolar general, Valentin Claudiu Cuibus, subliniază încă o dată importanţa stabilirii unor legături puternice cu mediul de afaceri, respectiv societatea civilă, pentru a transmite împreună mesajul unei societăţi în care tinerii meritorii sunt recompensaţi: ,,Învăţământul clujean e la înălţime, ceea ce este, credem, direct proporţional cu eforturile pe care le depunem instituţional pentru a sprijini elevii de performanţă. Ne bucurăm de fiecare dată când avem posibilitatea să oferim premii elevilor cu rezultate deosebite pentru că acest lucru asigură pe de-o parte recompensarea muncii serioase, iar pe de altă parte creează contextul public de încurajare a tuturor elevilor înspre obţinerea de rezultate de excepţie".

,,Încă de la prima ediție a festivalului Untold am susținut performanța în educație prin campania BAC de 10. Încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au așteptat tot anul și să îi răsplătim pe cei care prețuiesc cartea și educatia și care ne fac cinste atât în țară, cât și în concursurile și olimpiadele internaționale", motivează Adrian Chereji, director de Marketing și Comunicare Untold, opțiunea de a se implica în sprijinirea performanței.

Inspectoratul Școlar Județean Cluj continuă în acest an, în luna octombrie, proiectul Gala Excelenței Clujene în Educație, eveniment anual în cadrul căruia sunt premiați elevii clujeni cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare naționale și internaționale.

Etichete
Comenteaza