PRIMARII ROMANIEI REALE in DIRECT la REALITATEA Tv. De ce va boicota "talpa tarii" Europarlamentarele imbuibatilor? La "Jocuri de Putere" Ora 22.00

PRIMARII ROMANIEI REALE in DIRECT la REALITATEA Tv. De ce va boicota
A fost dus cu forta in uzina de Ceausescu si transformat in proletar. Dupa revolutie a fost invitat sa-si are pamantul cu unghiile si sa concureze castravetii din Uniunea Europeana, caci trebuia sa devina capitalist. Mutat de colo-colo de oranduiri si politicieni, taranul roman isi traieste ultimele clipe. Cine-i mai apara interesele?

In aceasta seara, de la ora 22.00, Rares Bogdan te invita la o editie speciala "Jocuri de Putere" realizata impreuna Ion M. Ioniţă şi peste cincizeci de primari de comune. Aflati de la reprezentantii celei mai vitregite categorii sociale în toate timpurile, sub toate guvernele, daca mai are agricultura romaneasca vreo sansa sa renasca din propria cenusa si sa hraneasca o tara de 20 de milioane de suflete.

Care sunt solutiile propuse de primarii de comune sefilor tarii si care sunt pericolele care ii pandesc in urma celor mai recente acte normative ale Guvernului Ponta?

Cum facem sa-i convingem pe tinerii plecati la munca in patrii de imprumut sa se apuce de agricultura?

Numai la "Jocuri de Putere" la Realitatea TV

Etichete
Comenteaza