CUTREMUR in FOTBALUL ROMANESC - ora 22.00, Editie Speciala „Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan si Dorin Chiotea

CUTREMUR in FOTBALUL ROMANESC - ora 22.00, Editie Speciala „Jocuri de Putere
Fotbalul romanesc se restarteaza. Oameni de fotbal care pareau pana mai ieri de neatins au fost tintuiti pur si simplu de o SENTINTA finala in celebrul "Dosar al transferurilor" cu peste 66 de infatisari.

George Copos, Mihai Stoica, Victor si Giovanni Becali, Jean Padureanu, Gigi Netoiu DAR si "capitanul Generatiei de Aur" Gica Popescu, adica unele dintre cele mai mari nume din fotbalul romanesc au ajuns sa isi petreaca de la 3 ani la 6 ani dupa gratii. In premiera mondiala, capitanul unei nationale cade victima jocurilor mizerabile din lumea balonului rotund si plateste utilizarea sa pe post de iepure al coruptiei intr-o tara unde coruptia colcaie. Cui foloseste condamnarea "Baciului" Gica Popescu?

In aceasta seara, de la ora 22.00, candidatii la sefia Federatiei Romane de Fotbal, alegeri ce se vor organiza maine la 10.00 vin la „Jocuri de Putere" si le spun lui Rares Bogdan si Dorin Chiotea cum a ajuns sportul-rege un teren al mascaricilor. Aflati de la Razvan Burleanu, Marius Avram, Marcel Puscas, Sorin Raducanu si Gheorghe Chivorchian cum vor arata Alegerile pentru FRF de maine in absenta marelui favorit nevoit sa priveasca alegerile la televizor dar si care este programul pentru relansarea si asanarea fotbalului romanesc.

Asistam la „momentul zero" al fotbalului romanesc sau la instalarea unei noi cooperative?

Numai la „Jocuri de Putere" in EDITIE SPECIALA de la ora 22.00, cu Rares Bogdan si Dorin Chiotea

Etichete
Comenteaza