Viceconsulul Ambasadei SUA în România vine la Cluj

Viceconsulul Ambasadei SUA în România vine la Cluj
Viceconsulul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Matthew Kelly, va susţine vineri, la Biblioteca Judeţeană Octavian Goga, prezentări referitoare la vizele pentru SUA şi legislaţia americană.

Astfel, clujenii sunt aşteptaţi să participe, de la ora 14:00, la prezentarea "Different Laws in Different U.S. States: Capital Punishment, Same-sex Marriage, Handgun Ownership, Abortion, Marijuana", care se va încheia cu descrierea regulamentelor privind vizele de studii în SUA şi de tip "work and travel". De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi distribuite materiale informative referitoare la efectuarea studiilor în Statele Unite ale Americii.

În continuare, de la ora 17:00 va avea loc o a doua prezentare, intitulată "So You Want to Go to the USA? Ask a Consular Officer!", care se va referi la toate tipurile de vize pentru SUA: turistică, de studii, de tip "work and travel", de afaceri şi de imigrare.

Prezentările, ce se vor desfăşura în limba engleză, fără servicii de traducere, vor fi organizate vineri, 3 octombrie, la American Corner Cluj-Napoca, din incinta Bibliotecii Judeţene Octavian Goga.

Comenteaza