Vedete ale muzicii româneşti, la Zilele comunei Baciu

Vedete ale muzicii româneşti, la Zilele comunei Baciu
Primăria comunei Baciu a anunţat că sărbătoarea comunei va avea loc în zilele de 18 şi 19 iulie. Şi în acest an, locuitorii din Baciu vor avea parte de surprize şi se vor putea bucura de recitalurile unora dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi.

Aurel Tămaş şi Andreea Bălan, la Zilele comunei Baciu

Primarul comunei, Florin Mureşan, a declarat pentru Ziua de Cluj că zilele Baciului se vor organiza şi în acest an pe terenul de sport de la marginea localităţii, timp de două zile, iar printre vedetele care au fost invitate să cânte la acest eveniment se numără cunoscutul interpret de muzică populară Aurel Tămaş şi cântăreaţa de muzică pop Andreea Bălan, fosta componentă a duetului Andre.

În anii trecuţi, la Zilele comunei Baciu, au fost prezente formaţii importante ale muzicii româneşti, precum Voltaj, Iris şi Compact. Sărbătoarea comunei clujene a ajuns la a treia ediţie, prima fiind organizată în anul 2013.

Programul artistic de la Zilele comunei Baciu 2015 mai cuprinde evoluţii ale ansamblurilor de dans şi muzică populară din localităţile aparţinătoare şi recitaluri ale unor tinere talente din Baciu, cum ar fi Mihaela Grindean, Mădălina Pop şi Carmen Ioana Şerban.

Tabără în Ungaria, pentru copiii din Baciu

Reprezentanţii administraţiei comunei Baciu mai informeză că în această vară vor continua manifestările pe care comunitatea locală le desfăşoară în parteneriat cu localitatea înfrăţită Perkata din Ungaria, aflată la 80 de kilometri de Budapesta. Astfel, în perioada 5-12 iulie, 15 copii din Baciu vor fi prezenţi la o tabără în ţara vecină, unde vor vizita capitala Budapesta, Lacul Balaton şi alte obiective turistice importante.

Primarul comunei Baciu, Florin Mureşan, mai spune că în perioada următoare vor continua lucrările de modernizare a străzii Magnoliei din localitate, ce include şi amenajarea de trotuare pe ambele părţi şi a unei piste pentru biciclişti.

 

 

Comenteaza