Confundat cu un pedofil şi stâlcit în bătaie: „Ai vrut să-mi seduci fata de 6 ani!”

Confundat cu un pedofil şi stâlcit în bătaie: „Ai vrut să-mi seduci fata de 6 ani!”
Pensionarul i-a dat 50 de lei unei fetiţe, pentru a-i cumpăra ţigări. Micuţa s-a întors fără ţigări şi bani, doar cu tatăl turbat de furie.

Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, în localitatea Aghireş. Ştefan, un pensionar de boală în vârstă de 56 de ani, se afla la o terasă din comună, unde bea o bere fără alcool.

„Pentru că la bar nu se găseau ţigări, am rugat-o pe o fetiţă - de etnie romă - care se afla în apropiere, să meargă până la alimentară şi să-mi cumpere ţigări. Am tot aşteptat-o vreo oră şi fetiţa n-a venit: nici cu banii şi nici cu ţigările", povesteşte bărbatul cu dificultate, din pricina maxilarului pe care-l crede fracturat.

În schimb, într-un târziu, aceasta a apărut cu tatăl lui, un tânăr în vârstă de 26 de ani. Ştefan l-a interpelat pe tatăl fetiţei întrebându-l unde-i sunt ţigările sau banii, la care tânărul a reacţionat violent, la început verbal, înjurându-l şi acuzându-l că a intenţionat să-i seducă fetiţa. Apoi, nemaiaşteptând vreun răspuns din partea pensionarului, s-a repezit la el şi l-a potopit cu un val de lovituri, punându-l la pământ într-o clipită.

Ştefan povesteşte că imediat după incident la faţa locului a venit un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor, el refuzând însă deplasarea la Unitatea pentru Primirea Urgenţelor de la Cluj-Napoca. Însă pe parcursul nopţii s-a simţit foarte rău, iar miercuri dimineaţă s-a prezentat la medicul său de familie, care i-a emis o hârtie cu care să se prezinte la clinicile din Cluj. Apoi, înainte de a porni spre oraş, l-a contactat pe şeful de post din localitate, fiind îndrumat spre IML Cluj, în vederea obţinerii unui certificat legal care să ateste, în justiţie, agresiunea suferită.

„M-a făcut praf... Cred că m-am ales cu maxilarul rupt şi cu un picior fracturat, pe lângă vânătăile de pe faţă şi corp", arată mai departe Ştefan, înainte să intre în cabinetul medicilor legişti de la IML Cluj, spriinit chiar de fiica lui, o tânără în vârstă de aproximativ 25 de ani.

După câteva minute lungi, în care a fost examinat de către medici, bărbatului i s-a emis un certificat în care i se recomandă, deocamdată, 7-8 zile de îngrijiri medicale. Totodată, aceştia l-au trimis pe Ştefan la Clinica de Chirurgie Maxilofacială şi la Clinica de Ortopedie, pentru un consult specializat la maxilarul şi glezna ce păreau fracturate.

„Cum să mă poată suspecta omul ăsta de aşa ceva, când şi eu sunt tatăl unei fete şi ştiu ce înseamnă tot ce e legat de acest lucru? Eu cred că omul - despre care am aflat că are multe probleme cu legea - n-a mai vrut să-mi înapoieze banii şi de aceea a preferat să facă tot acest circ. Oricum, justiţia va lămuri problema," arată în încheiere pensionarul.

Comenteaza