Accident teribil la Cluj. Doi tineri şi-au pierdut viaţa

Accident teribil la Cluj. Doi tineri şi-au pierdut viaţa
Doi tineri au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. Aveau 23, respectiv 29 de ani.

În autoturismul marca Audi, înmatriculat în Cluj, se aflau trei tineri care se îndreptau spre Cluj-Napoca. În jurul orei 3 noaptea, pe drumul județean 107M, între Lita și Săvădisla, tânărul de 29 de ani aflat la volan a pierdut controlul volanului, într-o curbă periculoasă, mașina a derapat și a părăsit carosabilul, izbindu-se violent de un copac de pe marginea drumului, relatează Someşeanul.

În urma impactului, șoferul de 29 de ani și un tânăr de 23 de ani aflat pe locul din dreapta față au decedat. Tânărul de 23 de ani, care se afla pe bancheta din spate, se luptă să supraviețuiască, fiind transportat în stare gravă la spital în Cluj-Napoca.

„Pe DJ 107M s-a produs un accident rutier, între Lita și Săvădisla. Potrivit primelor informații, autoturismul care se deplasa pe direcția Lita - Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi derapat și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, șoferul, de 29 de ani, și pasagerul dreapta față, de 23 de ani, au decedat. Un alt tânăr, pasager spate, de 23 de ani, a fost rănit grav", a declarat Daniel Graur, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Comenteaza