Ea, băută la volan, el, agresiv cu poliţiştii. În maşină se aflau patru copii minori

Ea, băută la volan, el, agresiv cu poliţiştii. În maşină se aflau patru copii minori
Doi băcăuani le-au dat bătăi de cap poliţiştilor din Cluj. Patru minori au ajuns în grija Direcţiei Generală de Asistenţă şi Protecţie a Copilului.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

''La data de 16 iulie, în jurul orei 16:30, în urma unui apel prin 112, poliţiştii din cadrul Poliţiei Huedin au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe DN1 E60, pe raza oraşului, întrucât nu îşi păstra direcția de deplasare, având un traiect sinuos în trafic. Cu ocazia controlului, s-a constatat că la volan se afla o femeie, iar în interior se mai aflau un bărbat şi patru copii minori, cu vârste cuprinse între 4 luni şi 10 ani.

Conducătoarea auto a fost invitată la sediul poliției, însă aceasta nu a respectat dispozițiile polițiștilor și și-a continuat deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului. După 1 km, conducătoarea auto a oprit, moment în care pasagerul a început să adreseze amenințări cu acte de violență polițiştilor, impunându-se încătuşarea şi conducerea acestuia la sediul poliţiei.

Pe traseu, în autospeciala de poliție, cel în cauză a continuat să aibă cu comportament recalcitrant şi violent. Conducătoarea auto a fost testată de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj. 

Cei doi adulți, de 40 şi 32 de ani, din Bacău, soţ şi soţie, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către reprezentanţii parchetului. Poliţiştii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţie a Copilului Cluj, pentru dispunerea unor măsuri de protecţie în privinţa celor patru minori.

Copiii, de 6, 8 şi 10 ani, au fost internaţi la un centru de minori din Huedin, iar o fetiţă de 4 luni a fost internată la spital, în cazul acestora urmând a fi efectuate evaluări de către organele specializate. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi ultraj, fapte prevăzute de Codul Penal.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza