Grădina Botanică din Cluj se reinventează. Clujenii aleg noul logo FOTO

Grădina Botanică din Cluj se reinventează. Clujenii aleg noul logo FOTO
Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca caută să se reinventeze pentru a atrage cât mai mulţi turişti, iar primul pas este să-şi aleagă un nou logo. Patru variante sunt supuse votului publicului.

''Noul logo va fi ales de câtre voi, împreună cu comisia de specialitate formată din membrii Grădinii Botanice. Cum ne puteți ajuta? E simplu. Votați, în perioada 24-31 iulie, unul dintre cele patru logo-uri propuse de noi pentru noua identitate vizuală a Grădinii Botanice", se arată într-o postare pe Facebook. 

Înfiinţată în anul 1920 şi deschisă oficial pentru public în 1925, Grădina Botanică Alexandru Borza din Cluj-Napoca se întinde pe o suprafaţă de 14 ha, teren cu configuraţie variată, potrivit pentru creşterea şi dezvoltarea plantelor de pe diferite continente.

Aici sunt cultivate 10.000 de categorii specifice, grupate, pentru o mai bună administrare, în mai multe sectoare: ornamental, fitogeografic, sistematic, economic, complexul de sere şi sectorul destinat persoanelor cu deficienţe de vedere - creat relativ recent pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor exprimate în repetate rânduri de către comunitate.

Grădina Botanică este vizitată anual de 150.000 de persoane. 

Comenteaza