Pârtia Teleschi Feleacu, prădată de hoţi

Pârtia Teleschi Feleacu, prădată de hoţi
Trei bărbaţi au fost prinşi la furat la pârtia Teleschi Feleacu. Au încercat să fugă cu o maşină, deşi şoferul nu avea permis.

''La data de 21 iulie, în jurul orei 04:00, poliţiştii din Apahida au depistat pe raza comunei Feleacu trei persoane care ar fi sustras cablurile electrice ale tunurilor de zăpadă de la pârtia Teleschi Feleacu.

Cei trei bărbați, în vârstă de 23 de ani din Turda, de 36 de ani, din localitatea Câmpeneşti, judeţul Cluj şi de 34 de ani din localitatea Apahida, judeţul Cluj au folosit un autoturism pentru a pleca de la fața locului, fiind imediat opriți de polițiști. De asemenea, bărbatul de 23 de ani, care conducea autoturismul nu deţine permis de conducere.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii au dispus reţinerea celor trei, pentru 24 de ore, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere", transmite IPJ Cluj. 

La data de 22 iulie, aceştia au fostprezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus măsura arestului la domiciliu față de bărbatul de 34 de ani, controlul judiciar față de bărbatul de 23 de ani și continuarea cercetărilor în stare de libertate faţă de bărbatul de 36 ani.

 

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza