Weekend negru pe șoselele Clujului

Weekend negru pe șoselele Clujului
Mai multe accidente de circulație au avut loc în acest weekend în județul Cluj, cel mai violent fiind cel dintre localitățile Căpușu Mare și Gilău.

Cel mai grav dintre ele a avut loc pe Drumul Național nr. 1 E 60, între Gilău și Căpușu Mare, unde au fost implicate două automobile. Unul a ajuns pe câmp, fiind proiectat în afara șoselei. În urma impactului, s-au înregistrat patru persoane rănite, una dintre ele necesitând descarcerarea. Potrivit martorilor, șoferul unui automobil BMW, aflat în vârf de pantă, s-a angajat într-o depășire, în condițiile în care vizibilitatea era redusă.

Sâmbătă seara, un bărbat a încercat să traverseze strada într-un loc nepermis în comuna Jucu și a fost acroșat de un autovehicul, fiind trimis pentru investigații la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) Cluj. În timpul intervențiilor și cercetărilor poliției circulația a fost blocată pe sensul de mers către Gherla. 

În aceeași perioadă a avut loc un accident ceva mai ușor, în zona complexului comercial Ambient din Someșeni. Un conducător auto a derapat cu un SUV și a lovit un stâlp de pe marginea drumului. Și în acest caz circulația a fost restricționată pe un sens al șoselei, însă pe o durată mai scurtă.  

Comenteaza